Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

 

belmil iskolatáska

Belmil ergonómiai iskolatáska szivacsos hátkialakításának köszönhetően megvédi gyerekeink helyes testtartását, sőt beszámolók szerint néhány esetben a hanyag tartást javította is. Belmil iskolatáskák nagyon sok mintával kaphatók a hozzáillő tolltartóval és tornazsákkal.  

                                                                             

AGR Tanúsítvány

A Belmil elnyerte a német AGR tanúsítvány "bevizsgált és ajánlott" minősítést.

Rangos német minősítés a Belmil iskolatáskáknak

A német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága (AGR) megvizsgálta az európai gyártású Belmil iskolatáskákat, és elnyerte az AGR tanúsítványt, ami azt tükrözi, hogy kimondottan ajánlott az alsó tagozatos kisiskolások számára. A Belmil iskolatáskáknak szigorú követelményeknek kellett megfelelni, amit orvosok és gyógytornászok vizsgálata alapján történt. A minősítés alátámasztja azt az állítást, hogy a Belmil iskolatáska használata során megvédi az iskolás helyes testtartását sőt akár javíthatja is. Gyermekeink fejlődése során a gerincoszlop védelme nagyon fontos, amiben a Belmil iskolatáska fontos szerepet tölthet be.

Rendezés: